LG G7 ThinQ ar putea sosi cu un buton fizic pentru activarea lui Google Assistant

913 ori
<b>LG G7 ThinQ ar putea sosi cu un buton fizic pentru activarea lui Google Assistant</b>Încă de prin scăpările anterioare știam că flagship-ul LG G7 ThinQ sosește cu un buton fizic plasat lateral pentru activarea AI-ului, fără a fi menționată la acea vreme funcționalitatea exactă a butonului. Astăzi descoperim că butonul ar putea fi

LG a pariat în ultima vreme pe inteligența telefoanelor sale ca selling point. Nu pe camera duală deosebită, nu pe un design special sau o nouă funcţie de securitate, ci pe AI. S-a văzut încă de la LG V30S ThinQ şi se va reflecta şi la LG G7 ThinQ, care ar putea chiar primi un buton fizic dedicat asistentului virtual.

Samsung are de ceva vreme un buton fizic pentru Bixby, adică încă de la Galaxy S8. HTC-urile în schimb permit activarea lui Google Assistant strângând marginile telefoanelor sale. Chiar dacă LG nu a creat încă un asistent virtual propriu, pariază mult pe Google Assistant, cu câteva funcţii şi comenzi extra, realizate în colaborare cu Google. Ar putea să includă şi un buton fizic ce activează Google Assistant pe noul său flagship.

Deja ştim că LG G7 ThinQ vine pe 2 mai, cu breton la pachet şi în mare formatul care a tot scăpat pe web în randari în ultima vreme. Butonul sau special pentru asistent va fi plasat în partea stângă, sub cele de volum. Butonul Power ar fi în dreapta, deci s-a dus amplasarea sa în spate. În această săptămână am văzut şi o primă mostră foto realizată cu camera lui LG G7 ThingQ şi am aflat că va avea o cameră duală de 16 megapixeli. Speram să performeze mai bine decât cea de pe LG G6 anul trecut.

Vă reamintesc că noul flagship va avea un ecran M-LCD cu decupaj în zona sa de sus, procesor Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM şi 64 GB de stocare flash. Rămâne de văzut dacă acel nou buton fizic va putea fi reconvertit şi pentru alte task-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×