LG G7 ThinQ începe să primească Android 9.0 Pie în Coreea de Sud; Următoarele la rând sunt LG V35 și LG V40

839 ori
<b>LG G7 ThinQ începe să primească Android 9.0 Pie în Coreea de Sud; Următoarele la rând sunt LG V35 și LG V40</b>O promisiune făcută de către sud-coreenii de la LG Electronics pe final de an 2018 a fost și aceea că actualizarea la Android 9.0 Pie pentru flagship-ul LG G7 ThinQ urmează a se livra în primul trimestru din 2019. Ei bine astăzi acest proces

O promisiune făcută de către sud-coreenii de la LG Electronics pe final de an 2018 a fost și aceea că actualizarea la Android 9.0 Pie pentru flagship-ul LG G7 ThinQ urmează a se livra în primul trimestru din 2019. Ei bine astăzi acest proces de update începe la nivel oficial, utilizatorii din Coreea de Sud fiind primii care se pot bucura de noutățile lui Android Pie pe flagship-ul de anul trecut. 

În perioada următoare disponibilitatea va fi extinsă, actualizarea fiind făcută treptat în funcție de regiuni. Pe această cale mai aflăm și faptul că la rând pentru update-ul la Android 9.0 Pie se află flagship-ul LG V35 ThinQ care va fi noul OS în trimestrul 1 din 2019, adică până la sfârșitul lunii martie.

Roadmap update-uri Android Pie:

  • LG G7 ThinQ - se distribuie deja
  • LG V35 ThinQ - în trimestrul 1 
  • LG V30, LG V30S, LG V40 - în trimestrul 2
  • LG G6, V20, Q8 - în trimestrul 3
  • LG Q9, X5 - până la final de an 

Posesorii de LG V40, LG V30 și LG V30S vor mai avea de așteptat până în trimestrul 2 (care se termină pe 30 iunie) pentru a beneficia de Android 9.0 Pie. Deși sud-coreenii au promis update-uri software mai rapide grație Centrului de Upgrade Software deschis anul trecut, se pare că în realitate lucrurile nu stau prea bine.

Apropo de LG, tocmai ce am văzut cu doar câteva momente în urmă primele randări pentru LG G8 ThinQ care din păcate dezamăgește. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×