Samsung Gear S4 este certificat în Rusia; Ar putea veni cu Bixby la IFA 2018

2.353 ori
<b>Samsung Gear S4 este certificat în Rusia; Ar putea veni cu Bixby la IFA 2018</b>Din când în când mai apar online și vești despre viitoare smartwatch-uri pregătite de către Samsung, un viitor model fiind și Gear S4. Chiar astăzi descoperim că purtabilul de față tocmai ce a fost certificat în Rusia, fiind astfel șanse de a-l vedea

În ultima vreme am început să vedem scăpări la noi terminale Samsung care nu sunt neapărat telefoane. E vorba despre tablete şi laptopuri, pe măsură ce ne pregătim de IFA 2018. Mai nou a apărut şi un ceas inteligent, Samsung Gear S4, care a fost certificat în această săptămână în Rusia.

E foarte posibil ca acel device să fie prezentat oficial la IFA 2018 şi ca de obicei să ne aducă atât o versiune elegantă, cât şi una sport. Se discută despre o nouă serie de ceasuri Samsung de ceva vreme, iar succesorul lui Gear S3 trebuia să apară încă de la început de an, teoretic. Săptămâna trecută produsul primea certificarea WiFi de altfel. Două variante apar la aceste autorităţi: una Classic şi una Frontier. SM-R810 este modelul cu WiFi, iar SM-R815 cel cu LTE, modelul Classic.

Samsung Gear S4

Versiunile SM-R800 şi SM-R805 sunt cele cu WiFi, respectiv LTE pentru varianta Sport. La început de lună Samsung scapa informaţii şi despre colorit, aşa că noul venit avea să sosească pe argintiu, auriu şi negru. Ultimul release Samsung în zona de purtabile a fost o versiune Limited Edition pentru Gear S3 în luna martie a acestui an. Pe atunci aducea ca noutate doar o brăţară metalică din oţel.

Gear S3 e bătrâior, fiind prezentat la IFA 2016, deci are nevoie de upgrade. Se zvoneşte că noul ceas ar aduce integrare Bixby (probabil simplistă și conectată la telefon deocamdată, nu complet locală) şi că va rula iarăşi Tizen OS. Multe brevete legate de produse de gen au apărut în ultima vreme, indicând chiar o baterie flexibilă integrată în curea şi un ecran extra în lateralul corpului ceasui ceas.

Vă reamintesc că IFA 2018 începe pe 31 august 2018 la Berlin şi acolo aşteptăm Gear S4 şi noi tablete şi laptopuri Samsung. Galaxy Tab S4 şi Galaxy Book cel nou sunt produsele cele mai probabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×