LG G8 ar putea debuta pe 24 februarie, când LG are un eveniment programat la MWC 2019

1.117 ori
<b>LG G8 ar putea debuta pe 24 februarie, când LG are un eveniment programat la MWC 2019</b>Luna viitoare vom vedea o sumedenie de telefoane lansate fie la MWC 2019, fie în avanpremieră showului din Barcelona. După Nokia şi Sony, LG se alătură listei companiilor care vor prezenta "ceva" la MWC. LG a confirmat un eveniment programat

Luna viitoare vom vedea o sumedenie de telefoane lansate fie la MWC 2019, fie în avanpremieră showului din Barcelona. După Nokia şi Sony, LG se alătură listei companiilor care vor prezenta "ceva" la MWC. LG a confirmat un eveniment programat pentru 24 februarie, iar acolo l-am putea vedea pe LG G8 debutând.

Oficial MWC 2019 începe pe 25 februarie, dar deseori vedem şi lansări în pre-ziua evenimentului. Am văzut recent randări ale lui LG G8, dar nu arătau prea impresionant. Pentru flagship se zvoneşte că va avea procesor Snapdragon 855, capacitate de fotografie 3D şi o cameră triplă (deşi randările OnLeaks prezentau o cameră duală), dar şi un breton de generaţie nouă, în format picătură, deşi nu e bătut în cuie.

Zvonurile mai afirmă şi că LG ar putea prezenta un smartphone căruia i se poate adăuga un ecran extra printr-un soi de husă specială, tot la MWC 2019. Evenimentul LG de pe 24 februarie are loc la ora 10:00, deşi nu e clar dacă sursa coreeană se referă la ora Barcelonei sau a Coreei. Sursa confirmă setupul triplu de cameră, captura 3D şi aşteptăm o evoluţie şi pe partea de acustică (Sound on Display).

Încă nu e clar dacă LG va avea gata până la MWC 2019 şi un telefon pliabil, asta deşi a tot avut brevete de acest tip în ultimul an.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×