LG G8 ar putea debuta pe 24 februarie, când LG are un eveniment programat la MWC 2019

1.082 ori
<b>LG G8 ar putea debuta pe 24 februarie, când LG are un eveniment programat la MWC 2019</b>Luna viitoare vom vedea o sumedenie de telefoane lansate fie la MWC 2019, fie în avanpremieră showului din Barcelona. După Nokia şi Sony, LG se alătură listei companiilor care vor prezenta "ceva" la MWC. LG a confirmat un eveniment programat

Luna viitoare vom vedea o sumedenie de telefoane lansate fie la MWC 2019, fie în avanpremieră showului din Barcelona. După Nokia şi Sony, LG se alătură listei companiilor care vor prezenta "ceva" la MWC. LG a confirmat un eveniment programat pentru 24 februarie, iar acolo l-am putea vedea pe LG G8 debutând.

Oficial MWC 2019 începe pe 25 februarie, dar deseori vedem şi lansări în pre-ziua evenimentului. Am văzut recent randări ale lui LG G8, dar nu arătau prea impresionant. Pentru flagship se zvoneşte că va avea procesor Snapdragon 855, capacitate de fotografie 3D şi o cameră triplă (deşi randările OnLeaks prezentau o cameră duală), dar şi un breton de generaţie nouă, în format picătură, deşi nu e bătut în cuie.

Zvonurile mai afirmă şi că LG ar putea prezenta un smartphone căruia i se poate adăuga un ecran extra printr-un soi de husă specială, tot la MWC 2019. Evenimentul LG de pe 24 februarie are loc la ora 10:00, deşi nu e clar dacă sursa coreeană se referă la ora Barcelonei sau a Coreei. Sursa confirmă setupul triplu de cameră, captura 3D şi aşteptăm o evoluţie şi pe partea de acustică (Sound on Display).

Încă nu e clar dacă LG va avea gata până la MWC 2019 şi un telefon pliabil, asta deşi a tot avut brevete de acest tip în ultimul an.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×