LG G8 ar putea fi primul smartphone ce renunță la difuzorul audio convențional în favoarea tehnologiei Sound on Display

5.337 ori
<b>LG G8 ar putea fi primul smartphone ce renunță la difuzorul audio convențional în favoarea tehnologiei Sound on Display</b>O veste aflată aproape de finalul anului trecut a fost și aceea că Samsung ar putea prezenta un ecran deosebit în cadrul târgului de tehnologie CES 2019 din Las Vegas și anume unul de tip OLED cu tehnologie Sound on Display. Aceasta permite

O veste aflată aproape de finalul anului trecut a fost și aceea că Samsung ar putea prezenta un ecran deosebit în cadrul târgului de tehnologie CES 2019 din Las Vegas și anume unul de tip OLED cu tehnologie Sound on Display. Aceasta permite renunțarea la difuzoarele externe de pe dispozitive și permit panoului de ecran în sine să emită sunet - tehnologie văzută și pe televizoare în trecut.

LG G8

Deși la auzul acestei informații am presupus că Samsung va fi și prima companie de pe piață care va aduce un telefon cu un asemenea ecran, iată că în realitate lucrurile ar putea sta altfel. Nimeni altul decât @onleaks este cel care dezvăluie acest detaliu, persoana care ne prezintă mereu randări 3D pentru smartphone-uri încă nelansate și bazate pe scheme din fabrică.

Potrivit surselor sale, LG va fi prima firmă din lume ce va lansa un smartphone cu această caracteristică pe piață - ba chiar faptul că telefonul cu pricina va fi LG G8. Prin această tehnologie dispar difuzoarele convenționale pe care le avem pe smartphone-uri, componentele audio fiind integrate sub ecran.

În teorie lucrurile sună interesant, dar așteptăm să vedem cum se prezintă un asemenea device la capitolul acustică, mai ales știind faptul că sud-coreenii pun accentul pe acest capitol în zona smartphone. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×