Ştiaţi că: orificiul pentru camera selfie de pe Samsung Galaxy A8s este animat (Video)

6.426 ori
<b>Ştiaţi că: orificiul pentru camera selfie de pe Samsung Galaxy A8s este animat (Video)</b>În aceste zile aflăm mai multe detalii despre telefonul Samsung Galaxy A8s şi asta nu e deloc o coincidenţă, pentru că el a fost prezentat în China recent într-o nouă variantă de culoare. Ca atare au apărut şi nişte demo-uri noi şi am aflat

În aceste zile aflăm mai multe detalii despre telefonul Samsung Galaxy A8s şi asta nu e deloc o coincidenţă, pentru că el a fost prezentat în China recent într-o nouă variantă de culoare. Ca atare au apărut şi nişte demo-uri noi şi am aflat spre exemplu că terminalul are orificiul pentru camera selfie animat.

Galaxy A8S

Galaxy A8s este primul telefon de la Samsung care o abordare similară cu bretonul, având un orificiu pentru camera selfie forat direct în ecran. E o abordare văzută şi la Huawei Nova 4 şi Huawei Honor View 20. Azi aflăm totuşi o noutate, deşi A8s e disponibil de la început de decembrie. Se pare că orificiul camerei e de fapt o zonă luminoasa care include şi animaţii.

Atunci când atingeţi zona camerei frontale, veţi vedea că se animă acea porţiune de ecran. Zvonacul Ice Universe a oferit un demo legat de această noutate. Camera în sine nu e o zonă de ecran, dar răspunde la atingere. Vedeţi cum întreagă porţiune de ecran îşi schimbă culoarea şi inelul din jurul camerei face o animaţie circulară.

Din ce am înţeles efectele ar fi personalizabile. De vreme ce mecanismele selfie de pe Galaxy S10 şi Galaxy S10+ vor fi similare, mă aştept şi acolo să vedem gesturi şi animaţii de acest tip, poate mai complexe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×