Ştiaţi că: orificiul pentru camera selfie de pe Samsung Galaxy A8s este animat (Video)

6.510 ori
<b>Ştiaţi că: orificiul pentru camera selfie de pe Samsung Galaxy A8s este animat (Video)</b>În aceste zile aflăm mai multe detalii despre telefonul Samsung Galaxy A8s şi asta nu e deloc o coincidenţă, pentru că el a fost prezentat în China recent într-o nouă variantă de culoare. Ca atare au apărut şi nişte demo-uri noi şi am aflat

În aceste zile aflăm mai multe detalii despre telefonul Samsung Galaxy A8s şi asta nu e deloc o coincidenţă, pentru că el a fost prezentat în China recent într-o nouă variantă de culoare. Ca atare au apărut şi nişte demo-uri noi şi am aflat spre exemplu că terminalul are orificiul pentru camera selfie animat.

Galaxy A8S

Galaxy A8s este primul telefon de la Samsung care o abordare similară cu bretonul, având un orificiu pentru camera selfie forat direct în ecran. E o abordare văzută şi la Huawei Nova 4 şi Huawei Honor View 20. Azi aflăm totuşi o noutate, deşi A8s e disponibil de la început de decembrie. Se pare că orificiul camerei e de fapt o zonă luminoasa care include şi animaţii.

Atunci când atingeţi zona camerei frontale, veţi vedea că se animă acea porţiune de ecran. Zvonacul Ice Universe a oferit un demo legat de această noutate. Camera în sine nu e o zonă de ecran, dar răspunde la atingere. Vedeţi cum întreagă porţiune de ecran îşi schimbă culoarea şi inelul din jurul camerei face o animaţie circulară.

Din ce am înţeles efectele ar fi personalizabile. De vreme ce mecanismele selfie de pe Galaxy S10 şi Galaxy S10+ vor fi similare, mă aştept şi acolo să vedem gesturi şi animaţii de acest tip, poate mai complexe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×