Nokia X1-01, un nou dual SIM al finlandezilor anunțat oficial, Împreună cu livrarea lui Nokia C2-00

2.950 ori
<b>Nokia X1-01, un nou dual SIM al finlandezilor anunțat oficial, Împreună cu livrarea lui Nokia C2-00</b>Azi e o zi sub semnul dual SIM pentru Nokia, care a anunțat primele livrări ale telefonului Nokia C2-00 și a anunțat și un nou model ce folosește tot două cartele SIM: Nokia X1-01. Telefoanele vin cu abilitatea unică de a reține până la 5...

Azi e o zi sub semnul dual SIM pentru Nokia, care a anunțat primele livrări ale telefonului Nokia C2-00 și a anunțat și un nou model ce folosește tot două cartele SIM: Nokia X1-01. Telefoanele vin cu abilitatea unică de a reține până la 5 SIM-uri diferite și setările lor în telefon.

Viața bateriei este impresionantă pe ambele modele, cu 43 de zile de standby în cazul lui X1-01 și 19.2 zile în cazul lui C2-00. Când vine vorba de timp de covorbire, Nokia X1-01 șochează oferind 13 ore, în vreme ce C2-00 oferă 5.75 ore. Aceste noi modele sunt destinate piețelor în tranziție și vor veni cu prețuri foarte accesibile.

Nokia X1-01 se axează pe funcții muzicale, lucru dovedit și de difuzorul de mari dimensiuni cu care vine. Acesta este capabil să redea muzică la un nivel de până la 106 phon (unitate de măsură a volumului sunetului) și asta fără distorsionări, chiar și la volum maxim. Terminalul oferă 16 GB spațiu de stocare via card SD, radio FM, include și un MP3 player și taste muzicale dedicate.

Nokia X1-01

în partea superioară a telefonului se afla o mică lanternă, pentru cei care doresc să asculte muzică și să facă explorări nocturne. Acest model rulează Series 30 drept sistem de operare.

în ce privește modelul Nokia C2-00, acesta suportă funcția Easy Swap, ce permite trecerea rapidă de la un SIM la altul. Astfel, una dintre cartele va fi plasată în interiorul telefonului, în vreme ce al doilea SIM poate fi accesat printr-un slot lateral. OS-ul este Series 40 în cazul lui C2-00, care vine și cu o cameră VGA și suportă mesagerie MMS. Puteți adăuga până la 32GB spațiu de stocare folosind un card SD.

Nokia C2-00

Pe anumite piețe, terminalele vor sosi cu Ovi Lite Tools, iar prețul lui X1-01 va fi de 34 de euro, în vreme ce Nokia C2-00 va costa 45 de euro, iar ambele modele vor fi disponibile în acest trimestru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×