LG Gentle va ajunge și pe plan internațional sub denumirea Wine Smart

1.188 ori
<b>LG Gentle va ajunge și pe plan internațional sub denumirea Wine Smart</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, sud-coreenii de la LG dezvăluiau modelul Gentle, un terminal cu clapetă destinat pieței asiatice. Din c&acirc;te se pare, compania are de g&acirc;nd să aducă acest telefon și &icirc;n alte regiuni, mai...

Cu doar câteva zile în urmă, sud-coreenii de la LG dezvăluiau modelul Gentle, un terminal cu clapetă destinat pieței asiatice. Din câte se pare, compania are de gând să aducă acest telefon și în alte regiuni, mai precis la nivel internațional, sub forma lui LG Wine Smart. 

Din punct de vedere tehnic, LG Wine Smart sosește cu display de 3.2 inch (420 x 320 pixeli), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210 de 1.1 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD și baterie de 1.700 mAh. Avem la dispoziție și o cameră foto principală de 3 megapixeli.

Telefonul mai vine cu 4G LTE, o cameră frontală VGA și cu o tastatură fizică alfa-numerică însoțită de butoane specifice Android. Aflăm că device-ul va debuta în următoarele țări: UK, Franța, Spania, Italia, Polonia, Kazakhstan și Japonia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×