LG Google Nexus În imagini clare, specificațiile hardware confirmate

2.548 ori
<b>LG Google Nexus În imagini clare, specificațiile hardware confirmate</b>Uite că LG Google Nexus apare în imagini noi, clare și de calitate. Sunt confirmate și datele tehnice. Se pare că lansarea acestui smartphone este de acum iminentă și specificațiile tehnice cât și liniile de design sunt cunoscute. &nbsp; Un site...

Uite că LG Google Nexus apare în imagini noi, clare și de calitate. Sunt confirmate și datele tehnice. Se pare că lansarea acestui smartphone este de acum iminentă și specificațiile tehnice cât și liniile de design sunt cunoscute.

Un site de afară a pus mâna pe acest smartphone de top, a patra generație a seriei Nexus după Nexus One și Nexus S în 2010, Galaxy Nexus în 2011. LG Google Nexus dispune de un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280x768 pixeli, exact display-ul de pe LG Optimus G, doar că sunt butoane de tip touch pe display și nu capacitive. Urmează un procesor quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, cameră foto de 8 Megapixeli. Rulează Android 4.1.2 Jelly Bean, dar se spune că la momentul în care va fi introdus în piață va trece pe 4.2 Jelly Bean.

LG Google Nexus

LG Google Nexus spate

Vă las cu mai multe fotografii ale telefonului:

LG Google Nexus si iPhone 4S

Apropo, nu s-au specificat spațiul de stocare. Sper să nu fie cel vehiculat de 8 GB fără slot pentru microSD. Partea spate mi se pare ciudată, dar din partea frontală aduce aminte de Galaxy Nexus și mi se pare destul de reușit.

Update: S-a spus și spațiul de stocare - 8 GB. Mare greșeală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×