Vodafone ofera acum upgrade-ul la Windows Mobile 6.5

Autor:  | Publicat în:  Software 2.384 ori
<b>Vodafone ofera acum upgrade-ul la Windows Mobile 6.5</b>Upgrade-ul la Windows Mobile 6.5 este acum disponibil pentru clientii Vodafone, el putand fi descarcat de aici, pentru telefonul HTC Touch Pro2, pentru inceput. &nbsp; Prin intermediul acestui update de software, veti beneficia de noua interfata grafica...

Upgrade-ul la Windows Mobile 6.5 este acum disponibil pentru clientii Vodafone, el putand fi descarcat de aici, pentru telefonul HTC Touch Pro2, pentru inceput.

Prin intermediul acestui update de software, veti beneficia de noua interfata grafica Windows Mobile, o noua versiune a lui Internet Explorer si acces la Windows Mobile Marketplace. Retineti ca inainte sa instalati aceste update, va trebui sa faceti backup continuturilor importante, fie ca e vorba de contacte, imagini, sonerii, jocuri si altele, stocate pe telefon.

Veti avea nevoie de o conexiune broadband, un cablu USB pentru telefon si o aplicatie descarcata pe PC pentru ca procesul sa se desfasoare fara probleme. Daca nu doriti sa upgradati software-ul prin intermediul Internetului, puteti duce handsetul la un magazin Vodafone pentru a a realiza acest update.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×