Telefoane ieftine de la Nokia - entry level pentru toti

59.783 ori
<b>Telefoane ieftine de la Nokia - entry level pentru toti</b>Fidelizandu-si clientii din toate colturile lumii, Nokia s-a oprit si in India unde si-a anuntat oficial o lista de 7 noi terminale de tip entry-level. Nokia 1200 si 1208 au trasaturi unice cum ar fi sistemul multi-agenda, care face sharingul mult mai...

Fidelizandu-si clientii din toate colturile lumii, Nokia s-a oprit si in India unde si-a anuntat oficial o lista de 7 noi terminale de tip entry-level.

Nokia 1200 si 1208 au trasaturi unice cum ar fi sistemul multi-agenda, care face sharingul mult mai simplu si eficient, sau o functie de contorizare a timpului convorbirilor. Aceasta functie va permite consumatorilor si operatorilor sa isi seteze o limita de cost pentru apelurile efectuate, terminand convorbirile automat, dupa depasirea sumei prestabilite. Terminalele vor fi disponibile de la jumatatea acestui an la pretul de 47 si respectiv 55 de dolari.

Nokia 2630 si Nokia 2760

Nokia 2630 si Nokia 2760 ne prezinta un design stilat, iar la capitolul feature-uri terminalele stau destul de bine, incorporand camere usor de folosit si tehnologie Bluetooth. Functiile lor de divertisment va vor face viata mai placuta oriunde ati fi, iar 2630 este cel mai subtire handset din linia Nokia, avand 9.9 mm grosime. Acesta va fi disponibil din toamna acestui an la 115 dolari, iar 2760 va costa 122 de dolari.

Nokia 1650 si 2660

Nokia 1650 si 2660 (cele din imaginea de mai sus) au un design original, cu accente metalice si feature-uri de top. In special la capitolul design, cele 2 terminale nu arata deloc ca niste telefoane entry-level. 1650 si 2660 vor fi disponibile la pretul de 55 de dolari, respectiv 115 dolari.

Nokia 2505

Nokia 2505 este un unul dintre cele mai aratoase telefoane entry-level din aceasta selectie, in special pentru piata CDMA. Terminalul este ergonomic si usor de tinut in poseta, facandu-l o alegere perfecta pentru persoanele ce doresc sa economiseasca spatiu. Modelul va fi disponibil pe piata din Asia/Pacific, Estul Mijlociu, Africa, China si America Latina din a doua jumatate a acestui an.

Speram sa vedem telefoanele din lista de mai sus si in Romania, fiind siguri de succesul lor daca preturile raman neschimbate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×