LG Electronics Înregistrează denumirea G Pen; un nou phablet curând?

771 ori
<b>LG Electronics Înregistrează denumirea G Pen; un nou phablet curând?</b>După ce acum câteva ore vă informam cu privire la faptul că cei de la LG ar putea renunța la gama de terminale G Pro, iată că acum, prin intermediul unui raport aflăm că denumirea&nbsp;G Pen a fost înregistrată curând de către compania...

După ce acum câteva ore vă informam cu privire la faptul că cei de la LG ar putea renunța la gama de terminale G Pro, iată că acum, prin intermediul unui raport aflăm că denumirea G Pen a fost înregistrată curând de către compania sud-coreeană, lucru ce ne pune pe gânduri cu privire la posibilele terminale ce ar putea fi lansate sub acest nume.

Astfel, prin renunțarea la gama G Pro, LG ar putea reveni anul viitor cu un nou phablet de top care să fie denumit LG G Pen, și care să aducă la pachet un stylus. După cum bine știm, anul acesta a fost lansat și modelul G3 Stylus, un device care sosește cu dotări modeste și adoptă design-ul flagship-ului LG G3 ce a debutat în această vară.

Totuși, documentul ce confirmă înregistrarea acestei denumiri nu dezvăluie exact și produsul ce urmează a sosi pe piață sub acest nume, fiind acoperite mai multe cateogorii de dispozitive electronice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×