LG înregistrează denumirile 'G6 Compact', 'G6 Lite' și un posibil purtabil numit 'G6 Fit'

1.377 ori
<b>LG înregistrează denumirile 'G6 Compact', 'G6 Lite' și un posibil purtabil numit 'G6 Fit'</b>La fel ca și anul trecut, se pare că sud-coreenii de la LG Electronics au în plan ca gama G6 să includă mai multe modele pe lângă terminalul flagship. Detalii despre aceste posibile terminale aflăm astăzi ca urmare a unor trademark-uri primite pentru

Sud-coreenii de la LG Electronics au adus anul trecut pe lângă modelul flagship G5 și un produs mid-range numit G5 SE care păstra design-ul, dar și conceptul de modularitate nu tocmai apreciat de către public. Aflăm astăzi că mult-așteptatul LG G6 nu va fi singurul model din gamă, sud-coreenii având în plan și lansarea ulterioară a unor alte versiuni precum LG G6 Lite și totodată LG G6 Compact.

LG

Acesta din urmă este produsul care ne atrage mai mult atenția și asta datorită faptului că am putea primi un terminal de 4.7 - 5 inch care să ofere un pachet hardware similar celui găsit pe varianta flagship. Nici G6 Lite nu sună deloc rău, acesta urmând a fi o alternativă interesantă de luat în calcul pentru cei cu buget ceva mai mic.

Printre alte denumiri pe care LG le-a înregistrat mai avem următoarele: G6 Hybrid, G6 Sense, G6 Young, G6 Forte, G6 Prix și nu în ultimul rând, G6 Fit - nume ce ar putea fi asociat unui purtabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×