Samsung Galaxy S9 debutează în varianta "Ice Blue"; Nuanță în degrade ce ar putea veni și pe S10

1.378 ori
<b>Samsung Galaxy S9 debutează în varianta "Ice Blue"; Nuanță în degrade ce ar putea veni și pe S10</b>O metodă prin care producătorii din zona smartphone impulsionează vânzările este și aceea de a lansa noi variante de culoare pentru terminale deja prezente pe piață. Galaxy S9 și Galaxy S9+ sunt două dintre acestea care de astăzi îmbracă

Nu doar cei de la OnePlus lansează noi variante de culoare pentru terminalele din portofoliu, ci și Samsung care astăzi introduce nuanța în degrade intitulată "Ice Blue" pe smartphone-urile sale Galaxy S9 și Galaxy S9+. Noua variantă sosește pentru început în China și avem aici de-a face cu o tactică de marketing pe care multe companii o aplică în special în zona smartphone pentru a impulsiona vânzările.

Varianta în degrade alb-albastru este chiar arătoasă și ce mi se pare interesant este faptul că și rama metalică adoptă același stil după cum puteți vedea în imaginile din galeria de mai sus. Din punct de vedere hardware nu se schimbă nimic și aflați că varianta de față este disponibilă doar în configurația cu 128 GB de stocare.

Galaxy S10

Galaxy S9 costă 700 euro, în vreme ce pentru varianta Plus veți plăti 830 euro. Aceleași sume sunt practicate și pentru celelalte variante de culoare după cum urmează: roșu, negru, mov și albastru. Mai sus vedeți și o randare a lui Galaxy S10 în nuanța Ice Blue, o versiune pe care am putea să o vedem lansată și pentru noul flagship. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×