LG Înregistrează vânzări ridicate de smartphone-uri În trimestrul 3, LG G2 consuma sume mari pentru marketing

Autor:  | Publicat în:  LG 1.174 ori
<b>LG Înregistrează vânzări ridicate de smartphone-uri În trimestrul 3, LG G2 consuma sume mari pentru marketing</b>LG a publicat oficial raportul său financiar trimestrial, care indică vânzări record de smartphone-uri pentru companie. E vorba despre 12 milioane de unități vândute în trimestrul 3, rezultat similar cu cel din trimestrul 2 când au fost vândute...

LG a publicat oficial raportul său financiar trimestrial, care indică vânzări record de smartphone-uri pentru companie. E vorba despre 12 milioane de unități vândute în trimestrul 3, rezultat similar cu cel din trimestrul 2 când au fost vândute 12.1 milioane de modele.

Valoarea totală a terminalelor este de 2.75 miliarde de dolari, cu 24% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Planurile de viitor LG includ promovarea lui G2, care iese în evidență prin butoane fizice montate în spate și prin terminalele midrange L II și seria F, la rândul lor promovate intens.

Secțiunea de televizoare de la LG se afla în scădere, cu 7% față de anul trecut, ajungând la 4.5 miliarde de dolari în venituri. Sud-coreenii au obținut un profit net de 103 milioane de dolari în intervalul iulie - septembrie, ceea ce reprezintă o scădere cu 34% față de anul trecut, dar cheltuielile pe zona de reclame au fost mai mari, pentru promovarea seriei premium de produse LG G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×