LG Înregistrează vânzări ridicate de smartphone-uri În trimestrul 3, LG G2 consuma sume mari pentru marketing

Autor:  | Publicat în:  LG 1.194 ori
<b>LG Înregistrează vânzări ridicate de smartphone-uri În trimestrul 3, LG G2 consuma sume mari pentru marketing</b>LG a publicat oficial raportul său financiar trimestrial, care indică vânzări record de smartphone-uri pentru companie. E vorba despre 12 milioane de unități vândute în trimestrul 3, rezultat similar cu cel din trimestrul 2 când au fost vândute...

LG a publicat oficial raportul său financiar trimestrial, care indică vânzări record de smartphone-uri pentru companie. E vorba despre 12 milioane de unități vândute în trimestrul 3, rezultat similar cu cel din trimestrul 2 când au fost vândute 12.1 milioane de modele.

Valoarea totală a terminalelor este de 2.75 miliarde de dolari, cu 24% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Planurile de viitor LG includ promovarea lui G2, care iese în evidență prin butoane fizice montate în spate și prin terminalele midrange L II și seria F, la rândul lor promovate intens.

Secțiunea de televizoare de la LG se afla în scădere, cu 7% față de anul trecut, ajungând la 4.5 miliarde de dolari în venituri. Sud-coreenii au obținut un profit net de 103 milioane de dolari în intervalul iulie - septembrie, ceea ce reprezintă o scădere cu 34% față de anul trecut, dar cheltuielile pe zona de reclame au fost mai mari, pentru promovarea seriei premium de produse LG G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×