40 de milioane de unități Samsung Galaxy S4 vândute; se vinde mai Încet față de Galaxy S3

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.757 ori
<b>40 de milioane de unități Samsung Galaxy S4 vândute; se vinde mai Încet față de Galaxy S3</b>Se pare că vânzările lui Galaxy S4 nu merg atât de bine precum se credea. în cursul zilei de ieri directorii Samsung au anunțat faptul că până în acest moment au fost livrate 40 de milioane de terminale Galaxy S4. în aceeași perioadă a anului...

Se pare că vânzările luiGalaxy S4nu merg atât de bine precum se credea. în cursul zilei de ieri directorii Samsung au anunțat faptul că până în acest moment au fost livrate 40 de milioane de terminale Galaxy S4. în aceeași perioadă a anului trecută Samsung reușea să vândă modelulGalaxy S3într-un număr de 30 de milioane telefoane.

Potrivit raporturilor de vânzări precedente, Samsung a vândut 10 milioane de Galaxy S4 până pe 22 mai. Aceași bornă de vânzări a fost înregistrată de către Galaxy S3 de 2 ori mai repede. Totalul de 40 de milioane de unități S4 au avut nevoie de 154 de zile pentru a fi livrate, în timp ce pentru S3 primele 30 de milioane au fost vândute în 157 de zile.

Spre sfârșitul lunii iunie compania a anunțat că a vândut 20 de milioane de smartphone-uri S4, ceea ce înseamnă că au fost nevoie de 114 zile pentru a vinde și celelalte 20 de milioane și a ajunge la totalul de 40. Samsung Galaxy S3 a avut nevoie de doar 107 pentru a ajunge de la 10 milioane la 30 de milioane de unități vândute. Aceste cifre confirmă faptul că vânzările nu mai merg așa de bine, și țelul de ajunge la 100 de milioane de smartphone-uri S4 vândute pe parcursul existenței pe piață ca și flagship pare greu de realizat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×