LG KB770, inca un telefon cu TV tuner (DVB-T)

Autor:  | Publicat în:  LG 4.295 ori
<b>LG KB770, inca un telefon cu TV tuner (DVB-T)</b>Daca nu doriti sa ratati cele mai noi episoade din Prison Break, dar sunteti o persoana foarte ocupata, un telefon mobil cu suport pentru televiziune mobila este solutia ideala. Handsetul poate fi chiar acest noul LG, KB770, din imaginea urmatoare: Avem...

Daca nu doriti sa ratati cele mai noi episoade din Prison Break, dar sunteti o persoana foarte ocupata, un telefon mobil cu suport pentru televiziune mobila este solutia ideala. Handsetul poate fi chiar acest noul LG, KB770, din imaginea urmatoare:

Avem de-a face cu un candybar care integreaza un tuner DVB-T, ce permite receptionarea semnalelor TV terestre, iar telefonul include si un display touchscreen cu diagonala de 3 inchi si iesire TV. In plus, el soseste cu suport HSDPA, o camera de 3 megapixeli, Bluetooth stereo si slot pentru carduri microSD. Acest telefon LG poate fi achizitionat din Germania la pretul de 448 de euro.

Specificatiile sale sunt de nivel mediu, fara a impresiona prea mult publicul, decat daca utilizatorul tine neaparat sa gaseasca un telefon rezonabil cu suport TV. Singura problema in cazul acestor handseturi ar fi calitatea receptiei semnalului TV, dar doar testele va pot lamuri in aceasta privinta. Ce alegeti, streaming sau receptie a semnalului standard?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×