Sony Ericsson lanseaza sliderul G705, telefon cu suport YouTube

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.425 ori
<b>Sony Ericsson lanseaza sliderul G705, telefon cu suport YouTube</b>Sony Ericsson tocmai a anuntat handsetul 3G G705, un slider despre care va vorbeam cu doar cateva ore in urma. Specificatiile sale au ramas neschimbate, cu mentiunea ca telefonul va oferi suport YouTube. Sony Ericsson G705 soseste cu un display de 2.4...

Sony Ericsson tocmai a anuntat handsetul 3G G705, un slider despre care va vorbeam cu doar cateva ore in urma. Specificatiile sale au ramas neschimbate, cu mentiunea ca telefonul va oferi suport YouTube.

Sony Ericsson G705 soseste cu un display de 2.4 inchi, cu suport pentru rotirea automata a ecranului (datorita unui accelerometru), plus WiFi, aGPS si Google Maps for Mobile. La capitolul memorie, beneficiati de un slot pentru carduri M2 si un card de 1 GB, iar pe lista de dotari ale lui G705 se afla si radio FM, cititor de RSS-uri si browser full HTML.

Revenind la suportul pentru uplodarea clipurilor video pe YouTube, aceastea pot fi intai filmate cu ajutorul camerei de 3.2 megapixeli si apoi descarcate direct pe YouTube, datorita parteneriatului Sony Ericsson - Google. Telefonul va sosi si intr-o varianta UMA, ce va purta numele de G705u, creata special pentru Orange si sosind cu suport Bluetooth A2DP in SUA catre finalul acestui an, cel putin in SUA.

Sursa:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×