LG KF300, "Wine Phone" disponibil la nivel global

1.773 ori
<b>LG KF300, "Wine Phone" disponibil la nivel global</b>Va amintiti probabil asa-numitul "Telefon Vin" (Wine Phone) pe care vi-l prezentam la momentul lansarii sale pe piata koreana cu un an in urma. Ei bine, acest telefon produs de LG este acum disponibil international. Avem de-a face cu un fashion phone, al...

Va amintiti probabil asa-numitul "Telefon Vin" (Wine Phone) pe care vi-l prezentam la momentul lansarii sale pe piata koreana cu un an in urma. Ei bine, acest telefon produs de LG este acum disponibil international.

Avem de-a face cu un fashion phone, al carui nume este de fapt SV300, sau mai bine zis era, in varianta asiatica. Acum, facem cunostiinta cu handsetul KF300, un membru al familiei LG de telefoane fashion, practic tot Wine Phone, dar cu mici modificari. Spre exemplu suportul 3G a fost "pierdut pe drum" in aceasta transformare a initialelor, iar specificatiile sale nu sunt deloc impresionante.

LG KF300 este dotat cu un display intern TFT de 2.2 inch, 262.000 de culori si rezolutie de 240 x 320 pixeli plus un display extern, de asemenea TFT, de 262.000 de culori, rezolutie de 128 x 160 pixeli si diagonala de 1.3 inch. Camera sa are o rezolutie de 2 megapixeli si este dotata cu autofocus, iar memoria telefonului este de 10MB, problema spatiului de stocare fiind rezolvata de slotul pentru carduri microSD. KF300 suporta playback audio pentru fisiere in format MP3/AAC/AAC+/AAC++/WMA si video pentru fisiere in format MPEG4 si H.263.

LG KF300 Wine face parte din aceeasi familie de terminale ca si LG Chocolate si Shine, fiind totusi mai accesibil ca pret, datorita dotarilor sale modeste.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×