Terminalul portabil TV Motorola DH02, prezent la CTIA Wireless 2008

1.510 ori
<b>Terminalul portabil TV Motorola DH02, prezent la CTIA Wireless 2008</b>Pe lista de terminale portabile Motorola, care vor fi prezentate in cadrul showului CTIA Wireless se afla si DH02, un centru multimedia de divertisment cu functii TV avansate. Va reamintim ca showul CTIA debuteaza pe 1 aprilie in Las Vegas. Gadgetul...

Pe lista de terminale portabile Motorola, care vor fi prezentate in cadrul showului CTIA Wireless se afla si DH02, un centru multimedia de divertisment cu functii TV avansate. Va reamintim ca showul CTIA debuteaza pe 1 aprilie in Las Vegas.

Gadgetul soseste dotat cu o interfata touchscreen, cu functii navigationale si meniuri bazate pe click, drag si scroll. De asemenea terminalul DH02 ofera suport pentru conectivitate HSDPA si GPRS, permitand operatorilor sa ofere servicii variate clientilor lor. Noul Motorola suporta servicii de televiziune mobila in standardul DVB-H, cu functii PVR, inclusiv live pause si cea de screenshot.

Exista si un GPS pe lista de specificatii tehnice, dar si hartile Tele Atlas, care va vor ghida catre urmatorul cinematograf. Display-ul WQVGA de inalta rezolutie permite utilizatorului sa vizualizeze clipuri video la o rezolutie de 25 de frame-uri pe secunda. DH02 foloseste carduri de memorie microSD, pentru a stoca tot soiul de continuturi generate de utilizatori. Evident, terminalul suporta Bluetooth, iar de mentionat este faptul ca pretul sau nu este cunoscut inca. Mai multe detalii, la CTIA Wireless 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×