Samsung i458, telefon muzical de nivel mediu

1.958 ori
<b>Samsung i458, telefon muzical de nivel mediu</b>Telefonul Samsung i458 se concentreaza pe functii muzicale, dupa cum va puteti da seama dupa outputul sau audio, obtinut prin intermediul unui modul B&O ICEpower. Va trebui doar ca MP3-urile de pe telefon sa fie de buna calitate, altfel, cele mai bune...

Telefonul Samsung i458 se concentreaza pe functii muzicale, dupa cum va puteti da seama dupa outputul sau audio, obtinut prin intermediul unui modul B&O ICEpower.

Va trebui doar ca MP3-urile de pe telefon sa fie de buna calitate, altfel, cele mai bune difuzoare din lume nu vor fi utilizate la capacitatea lor maxima. Pe lista de feature-uri ale acestui handset regasim un display LCD cu diagonala de 2.4 inch, suport 3.5G si sistemul de operare Symbian S60 v3.1. Memoria interna a telefonului este de doar 25MB, dar exista si un slot microSDHC, care permite stocarea unui numar urias de melodii, in limita spatiului de 4GB.

In cele din urma Samsung i458 este dotat cu un jack audio de 3.5mm, standardul pentru orice pereche de casti. Acest nou model este considerat un telefon DAP (Digital Audi Player), trecand dincolo de conceptul de music phone si evoluand catre un set de difuzoare, care au "din intamplare" si functii de telefon. Sa fie oare acest terminal mai "zgomotos" decat un iPhone si setul de boxe creat special pentru acesta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×