PSP Phone anuntat de Sony Magazine

1.321 ori
<b>PSP Phone anuntat de Sony Magazine</b>Se pare ca Sony chiar ia in calcul un telefon PSP, de vreme ce revista sa oficiala mentioneaza un astfel de terminal si precizeaza ca acesta va fi lansat in februarie. Februarie cat? 2009? 2010? Faptul ca anul nu este precizat indica poate ca avem de-a...

Se pare ca Sony chiar ia in calcul un telefon PSP, de vreme ce revista sa oficiala mentioneaza un astfel de terminal si precizeaza ca acesta va fi lansat in februarie.

Februarie cat? 2009? 2010? Faptul ca anul nu este precizat indica poate ca avem de-a face cu un teaser, sau cu o afirmatie menita sa starneasca interesul fanilor, dar si controverse. Nu numai ca PSP Phone va fi lansat "intr-un februarie", dar se pare ca in aceeasi luna terminalul va fi deja in magazine. In orice caz, Sony a ratat Mobile World Congress pentru a prezenta macar un concept al acestui handset.

Urmatoarea miscare? Prezentarea terminalului la CeBIT, sau poate la Mobile World Congress-ul din 2009, in cazul in care PSP Phone nu este amanat pana in 2010, sau Sony nu decide sa lanseze doar un PSP 2 si nu un telefon. Pana atunci, ne asteptam sa vedem cel putin inca 2-3 concepte ale handsetului, pana la vesti concrete despre acesta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×