LG KH1800 este acum telefonul Orange

1.335 ori
<b>LG KH1800 este acum telefonul Orange</b>Dar nu pentru ca este reprezentativ pentru oferta celebrului operator, ci pentru culoarea sa, portocaliu aprins, folosit in cantitati destul de mari in cazul acestui terminal. Astfel, acum, dupa telefonul-banana, putem vedea si telefonul-portocala, un...

Dar nu pentru ca este reprezentativ pentru oferta celebrului operator, ci pentru culoarea sa, portocaliu aprins, folosit in cantitati destul de mari in cazul acestui terminal.

Astfel, acum, dupa telefonul-banana, putem vedea si telefonul-portocala, un "fruct" de sezon, avand in vedere faptul ca se apropie Craciunul. Terminalul este un slider cu o grosime de 13.3mm, cu suport pentru playback MP3, dictionar, camera si 3G prin conectivitate WCDMA. Din pacate, handsetul nu este disponibil decat in Asia deocamdata, mai bine zis prin operatorul KTF, din Coreea.

Ne-am surprins atunci cand am fost uimiti de faptul ca telefonul nu suporta T-DMB, neavand astfel acces la serviciile locale de televiziune mobila. Suntem atat de obisnuiti ca handseturile asiatice sa aiba functii TV, incat orice terminal care incalca regula, este o ciudatenie. LG "Orange" este disponibil pentru aproximativ 372, dar ramane de vazut daca se va bucura de succes, avand in vedere lipsa feature-ului pe care asiaticii il adora.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×