BlackBerry dotat cu touchscreen, in curand o realitate

1.373 ori

Grupul financiar GMP Securities a avut ocazia de a arunca o privire asupra unor patente pentru noi terminale BlackBerry, in mod surprinzator dotate cu touchscreen. Unul dintre analistii celor de la GMP Securities, Ray Sharma afirma ca Research in Motion...

Grupul financiar GMP Securities a avut ocazia de a arunca o privire asupra unor patente pentru noi terminale BlackBerry, in mod surprinzator dotate cu touchscreen.

BlackBerrry va lansa un telefon cu touchscreen

Unul dintre analistii celor de la GMP Securities, Ray Sharma afirma ca Research in Motion (RIM), producatorul seriei BlackBerry, planuieste sa lanseze un telefon dotat cu touchscreen. Acesta va purta numele generic de Touchscreen 1.0 sau BlackBerry 9100, dupa cum este cunoscut deja in cercurile online. BlackBerry Touchscreen 1.0 va fi dotat cu un ecran touch-sensitive, similar cu cel intalnit la terminale celebre ca iPhone sau HTC Touch.

De asemenea, handsetul va mai include si o tastatura in stil QWERTY, GPS, suport pentru Wi-Fi si Internet 3G wireless plus un display cu diagonala de 3.5 inch si o rezolutie de 320 x 480 pixeli. Anul 2008 se anunta mai mult decat interesant, de vreme ce mai toti marii producatori de telefoane (de la Sony la Nokia) vor plonja in lumea touchscreenurilor, dar si (probabil) in lumea lui Google Android. Sa fie viitorul industriei mobile un telefon dotat cu touchscreen ce ruleaza Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×