LG KS20, poate Chocolate, poate Prada, sigur Windows Mobile 6

1.815 ori
<b>LG KS20, poate Chocolate, poate Prada, sigur Windows Mobile 6</b>Dupa cum va asteptati inca din titlu micul gadget din imagine poate fi considerat rezultatul colaborarii de succes dintre Microsoft si LG. Nu stim inca sigur daca telefonul va fi branduit de Prada, dar asemanarea sa cu terminalul ce poarta deja acest nume...

Dupa cum va asteptati inca din titlu micul gadget din imagine poate fi considerat rezultatul colaborarii de succes dintre Microsoft si LG.

Nu stim inca sigur daca telefonul va fi branduit de Prada, dar asemanarea sa cu terminalul ce poarta deja acest nume nu poate fi negata. Varianta cu Windows Mobile va beneficia de un stick in partea de jos a terminalului in loc de butoanele pe care le foloseam la modelul KE850, dar aceasta va fi singura schimbat vizibila.

Interiorul este la fel de bine dotat ca si exteriorul, incluzand o camera de 2 megapixeli, Bluetooth, slot microSD, HSDPA si probabil HSUPA. Nu puteam uita clasicul radio FM, utilul TV out si conectivitatea WiFi. Se simte totusi nevoie unui radio care sa functioneze pe 3G-ul american, dar nu putem inca spera atat de mult.

Pretul si data lansarii nu se cunosc inca, dar probabil vom afla mai multe in cel putin o luna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×