Larry Page, cofondator și CEO Google acorda un interviu foarte interesant la conferința TED (Video)

608 ori
<b>Larry Page, cofondator și CEO Google acorda un interviu foarte interesant la conferința TED (Video)</b>Conferințele TED sunt întotdeauna fascinante și interesante, deoarece ne oferă o privire către persoanele pe care le numim guru sau inspirationale în diferite domenii. Printre ele se numără și Larry Page, cofondator și CEO Google, pe care îl...

Conferințele TED sunt întotdeauna fascinante și interesante, deoarece ne oferă o privire către persoanele pe care le numim guru sau inspirationale în diferite domenii. Printre ele se numără și Larry Page, cofondator și CEO Google, pe care îl vedeți vorbind despre viitor în clipul de mai jos.

Am fost șocat să văd că Larry Page are o voce total diferită față de cum îl știam, iar el explică în clip că suferă de o boală cronică, care îi afectează vocea. Aceasta l-a inspirat să se gândească la un sistem prin care noi toți să ne postăm bolile pe Internet, în mod anonim, iar doctorii să le acceseze. Celelalat cofondator Google, Sergey Brin l-a încurajat pe Larry Page să posteze despre vocea sa și asta l-a ajutat mult pe oficialul Google.

Page a mai discutat despre transport și evoluția sistemelor de transport, despre mașina automată Google, dar și despre un proiect drăguț din Africa, care promovează esența Google. Același CEO a mai menționat și problemele cu intimitatea, ascultarea celor de la NSA și Edward Snowden și scandalul asociat lui. Despre toate acestea și despre călătoria spațială și multe altele aflați de la miliardarul de 40 de ani din clipul de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×