LG lansează primul său telefon cu Firefox OS, Fireweb (Video)

1.307 ori
<b>LG lansează primul său telefon cu Firefox OS, Fireweb (Video)</b>După ce ZTE a lansat câteva modele interesante cu Firefox OS la bord cu câteva luni în urmă, e rândul celor de la LG să lanseze un handset cu un asemenea OS la bord. Noul venit poartă numele de LG Fireweb și poate fi văzut mai jos. &nbsp;...

După ce ZTE a lansat câteva modele interesante cu Firefox OS la bord cu câteva luni în urmă, e rândul celor de la LG să lanseze un handset cu un asemenea OS la bord. Noul venit poartă numele de LG Fireweb și poate fi văzut mai jos.

Terminalul va fi disponibil în curând pe piață, începând cu Brazilia, prin intermediul operatorului Telefonica. Ca și restul de handseturi cu Firefox OS, Fireweb va avea dotări entry level, printre care și o cameră de 5 MP cu autofocus și bliț LED, un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 320 pixeli și un procesor de 1 GHz.

LG Fireweb​

Stocarea va fi de 2 GB, iar terminalul va dispune de WiFi și va sosi cu aplicații preinstalate ca Facebook sau jocul Cut the Rope. Firefox OS este o platformă mobilă care rulează aplicații scrise în HTML5, Javascript și alte tehnologii web. Sistemul de operare vine cu aplicații de bază, precum un web browser, o aplicație de hărți, calendar și ceas, plus un magazin de aplicații numit Firefox Marketplace.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×