Nokia Lumia 1020 unboxing: cameraphone-ul prin excelență, scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)

3.112 ori
<b>Nokia Lumia 1020 unboxing: cameraphone-ul prin excelență, scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)</b>Nokia Lumia 1020 este definiția cuvântului cameraphone, prin prisma unui device care nu are rival pe partea foto la ora actuală. La ora la care scriem acest unboxing am testat deja camera și suntem în mod total impresionați. Haideți să aflăm...

Nokia Lumia 1020 este definiția cuvântului cameraphone, prin prisma unui device care nu are rival pe partea foto la ora actuală. La ora la care scriem acest unboxing am testat deja camera și suntem în mod total impresionați. Haideți să aflăm totuși ce descoperim în cutia acestui terminal.

înăuntru avem telefonul, cheița metalică pentru scoatea tray-ului microSIM, manualele, încărcătorul, cablul USB și o pereche de căști de aceeași culoare cu smartphone-ul, adică galben. Acest device a fost anunțat în iulie și este disponibil la evoMAG.ro la prețul de 2.999 lei. Nokia Lumia 1020 măsoară 10.4 mm în grosime, cântărește 158 de grame și integrează un display de 4.5 inch cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli.

Nokia Lumia 1020 unboxing

Ecranul este de tip ClearBlack AMOLED și vine cu aspect 15:9. Telefonul integrează o baterie de 2000 mAh și dispune de un procesor dual core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă. Nu avem slot microSD la dispoziție iar o veste bună e că acest gadget este mat și nu mai este glossy si alunecos.

Vedeta de pe acest model este camera Pureview de 41 de megapixeli, cu bliț Xenon și LED, lentila Carl Zeiss, stabilizator optic de imagine și senzor de 1/1.5 inch. Camera suportă zoom lossless de până la 4x, iar mai multe detalii și mostre foto veți primi zilele viitoare, când venim cu un review, până atunci, vă invit pentru discuții și întrebări, pe forum!

PREȚURI ACTUALIZATE:

Nokia Lumia 1020 unboxing
 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×