LG lanseaza telefonul Bikini - SH640/KH6400/LH6400

Autor:  | Publicat în:  LG 835 ori
<b>LG lanseaza telefonul Bikini - SH640/KH6400/LH6400</b>Nu va speriati, acest handset LG nu are un nume atat de lung si nici nu soseste cu o pereche de bikini. Cele 3 denumiri din titlu sunt reprezentate de variantele lansate de catre cei 3 mari operatori din Korea. Generic denumit "telefonul Bikini", acest...

Nu va speriati, acest handset LG nu are un nume atat de lung si nici nu soseste cu o pereche de bikini. Cele 3 denumiri din titlu sunt reprezentate de variantele lansate de catre cei 3 mari operatori din Korea.

Generic denumit "telefonul Bikini", acest terminal are, pe langa un design atractiv si o lista feature-uri de nivel mediu. Daca veti atinge partea de jos a display-ului veti activa partea superioara a LCD-ului telefonului. Pentru a apela alti utilizatori sau pentru a trimite SMS-uri veti folosi tastatura noului LG. Bikini Phone soseste cu un feature unic, InteractPad, care face trecerea de la meniul din partea inferioara a display-ului la meniul aplicatiei care ruleaza in acel moment (joc, camera, player audio).

Camera noului telefon LG are o rezolutie de 3 megapixeli, suporta autofocus si poate face 12 poze consecutive. In ce priveste conectivitatea, handsetul suporta Bluetooth si sunteti cu siguranta familiari cu LG Bikini, sub numele de LG Venus in SUA sau Touch Menu in alte tari. Peste 1 milion de unitati ale versiunii initiale au fost vandute din noiembrie si pana azi, confirmand succesul terminalului mobil produs de LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×