Prima imagine cu Treo 800w/Palm Zeppelin

Autor:  | Publicat în:  Palm 905 ori
<b>Prima imagine cu Treo 800w/Palm Zeppelin</b>Iata prima imagine cu Treo 800w, cunoscut si sub numele de Palm Zeppelin, un smartphone Windows Mobile care va opera in retele CDMA. Telefonul va fi disponibil prin Sprint in acest an si se pare ca vom vedea si un model Palm Skywriter aparand simultan cu...

Iata prima imagine cu Treo 800w, cunoscut si sub numele de Palm Zeppelin, un smartphone Windows Mobile care va opera in retele CDMA. Telefonul va fi disponibil prin Sprint in acest an si se pare ca vom vedea si un model Palm Skywriter aparand simultan cu acesta.

Stim ca acest smartphone va sosi dotat cu sistemul de operare Windows Mobile 6, un display de 320 x 320 pixeli, 256MB de memorie flash, 128MB RAM, o camera de doar 1.3 megapixeli (din pacate), Wi-Fi, GPS, Bluetooth si un slot pentru extensii de memorie. De asemenea, telefonul va sosi cu o versiune imbunatatita a conexiunii EvDO Rev. A, in comparatie cu precedentele versiuni Treo. Lista de specificatii nu este batuta in cuie inca si stim cu siguranta doar ca handsetul va sosi cu un conector microUSB.

Palm Skywriter ar putea fi versiunea GSM a lui Zeppelin, dupa cum va informam intr-un articol anterior, dar nu excludem posibilitatea ca acesta sa fie un model separat. Intre timp, constatam cu surprindere ca Treo 800w ar putea fi primul smartphone Palm care soseste cu suport complet WiFi si GPS, dotari deja standard pentru majoritatea marilor producatori de telefoane mobile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×