E-TEN pregateste telefonul dual-SIM Glofiish DX900

Autor:  | Publicat în:  Eten 1.831 ori
<b>E-TEN pregateste telefonul dual-SIM Glofiish DX900</b>O serie de zvonuri recente anunta faptul ca E-TEN va prezenta un nou telefon mobil Windows Mobile in cadrul showului Computex din Taiwan, ce va avea loc luna viitoare. Aflam de asemenea ca acest handset va fi unul dual SIM si ca va purta numele de...

O serie de zvonuri recente anunta faptul ca E-TEN va prezenta un nou telefon mobil Windows Mobile in cadrul showului Computex din Taiwan, ce va avea loc luna viitoare. Aflam de asemenea ca acest handset va fi unul dual SIM si ca va purta numele de Glofiish DX900.

Noul Glofiish va suporta conectivitate triband HSDPA, quadband GSM si va sosi cu o camera de 3 megapixeli cu autofocus, GPS si senzori de miscare. DX900 va include radio FM, 256MB de ROM, sloturi pentru extensii de memorie microSDHC si un display VGA, care speram ca va deveni standardul telefoanelor Windows Mobile de acum incolo. Nu vedem motive pentru ca acest zvon sa nu se transforme in realitate, de vreme ce telefoanele dual-SIM sunt foarte populare in Asia.

Singura problema este faptul ca prezenta conectivitatii triband HSDPA este destul de rara la telefoanele de pe acest continent, astfel ca e posibil ca handsetul sa fie destinat vestului, sau sa fie doar un zvon reusit. Avand in vedere ca am pus mana pe mai toate Glofiish-urile performante in ultima vreme, prin intermediul celor de la AROBS, putem doar sa speram ca si DX900 ne va face o vizita, dupa lansarea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×