LG obține trademarkul pentru numele "LPAD" și "WPAD"; Noi tablete cu Android și Windows În pregătire?

Autor:  | Publicat în:  LG 653 ori
<b>LG obține trademarkul pentru numele "LPAD" și "WPAD"; Noi tablete cu Android și Windows În pregătire?</b>LG a obținut trademarkul pentru noi nume de produse, "LPAD" și "WPAD" fiind cel mai probabil tablete cu Windows și Android la bord. Cam toate tabletele LG lansate în ultimele luni au fost primite bine, de la modelele G Pad de 7, 8 și 10 inch până...

LG a obținut trademarkul pentru noi nume de produse, "LPAD" și "WPAD" fiind cel mai probabil tablete cu Windows și Android la bord. Cam toate tabletele LG lansate în ultimele luni au fost primite bine, de la modelele G Pad de 7, 8 și 10 inch până la LG G Pad 8.3 de anul trecut, deci așteptările pentru noi terminale de acest gen sunt mari.

Trademarkurile pentru WPAD și LPAD au fost înregistrate în SUA, într-o categorie care menționează atât smartphone-uri cât și tablete. încă nu e clar ce fel de modele vom vedea în următoarele luni, fiind posibil ca LG să pornească o nouă serie de tablete. Până acum firma sud coreeană nu a mai atacat temeinic segmentul Windows și nici măcar modele Windows Phone nu prea a mai lansat.

Piața e suprasaturată de tablete Win 8 cu ecrane mici și prețuri accesibile, deci LG va trebui să iasă în evidență cumva, dacă vrea să vândă unități. Cât despre LPAD, el ar putea fi succesorul logic al lui LG G Pad 8.3, care are nevoie doar de un upgrade de CPU, rezoluție și procesor pentru a concura cu modelele Galaxy Tab S.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×