LG Optimus 2X nu primește Android 4.0 Ice Cream Sandwich până În Q3 2012

1.761 ori
<b>LG Optimus 2X nu primește Android 4.0 Ice Cream Sandwich până În Q3 2012</b>O veste proastă pentru cei care dețin un smartphone din seria Optimus de la LG. LG Mobile Singapore a spus pe Facebook că ultima versiune Android nu va sosi pe LG Optimus 2X până în Q3 2012. &nbsp; LG nu respectă calendarul de update oferit...

O veste proastă pentru cei care dețin un smartphone din seria Optimus de la LG. LG Mobile Singapore a spus pe Facebook că ultima versiune Android nu va sosi pe LG Optimus 2X până în Q3 2012.

LG nu respectă calendarul de update oferit inițial. Nu se știe dacă vor fi afectate și alte telefoane din seria Optimus. Adoptarea Android 4.0 ICS pe multe telefoane Android a fost întârziată sau nici măcar nu a mai fost pusă în discuție. Companiile trag tare și uneori oferă produse care nu sunt pregătite 100%. Mă uitam că în Sense 4.0 nu poți vedea literele ț, ș, î și mi se pare destul de ciudat. Chiar responsabilul de dezvoltarea interfeței HTC spunea într-un interviu că nu au avut timp suficient.

LG Optimus 2X a fost primul smartphone dual-core vândut world wide. S-au grăbit să fie pe primul loc și l-au adus cu 2.2 FroYo, în vremea când 2.3 Gingerbread era la început. Se poate face upgrade la 2.3 Gingerbread pe Optimus 2X, iar pentru Android 4.0 se așteaptă până la varăa sau cine știe și mai mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×