Primul telefon Nokia cu Windows Phone va debuta În 6 țări europene În 2011

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.337 ori
<b>Primul telefon Nokia cu Windows Phone va debuta În 6 țări europene În 2011</b>Unul dintre oficialii Nokia a confirmat în această săptămână faptul că vom vedea în 2011 primul terminal Windows Phone al companiei finlandeze, acesta urmând să debuteze în nu mai puțin de 6 țări europene. Victor Saejis, vicepreședintele...

Unul dintre oficialii Nokia a confirmat în această săptămână faptul că vom vedea în 2011 primul terminal Windows Phone al companiei finlandeze, acesta urmând să debuteze în nu mai puțin de 6 țări europene. Victor Saejis, vicepreședintele Nokia Europa a oferit aceste detalii în cadrul conferinței Mobile Telecompaper 2011 din Olanda.

Piața olandeză este una foarte atractivă, când vine vorba de terminale high end, doarece 80% din piață este dominată de smartphone-uri. Țările care vor primi în premieră modelul Nokia cu Windows Phone Mango sunt Olanda, Italia, Spania, Franța, Germania și Marea Britanie. Bănuim că nu va dura mai mult de una sau două luni până ce noul telefon va ajunge și în alte țări, printre care și România.

Chiar ieri un angajat Nokia ne promitea că o fim "dați pe spate" de primul telefon cu Mango OS al producătorului nordic. Ne întrebam dacă finlandezii vor face un anunț cu privire la noul smartphone WP7 săptămâna viitoare în cadrul evenimentului din Singapore, sau dacă va mai trebui să așteptăm până în toamna la Nokia World 2011.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×