LG Optimus 3D, telefon 3D de Valentine's Day?

1.948 ori
<b>LG Optimus 3D, telefon 3D de Valentine's Day?</b>LG pregătește ceva deosebit pentru Valentine&#39;s Day și fie că aniversați Ziua îndrăgostiților sau nu, trebuie să aflați că producătorul asiatic are planuri mari pentru 14 februarie. După cum arată și invitația de mai jos, compania va...

LG pregătește ceva deosebit pentru Valentine's Day și fie că aniversați Ziua îndrăgostiților sau nu, trebuie să aflați că producătorul asiatic are planuri mari pentru 14 februarie. După cum arată și invitația de mai jos, compania va deschide MWC 2011, prezentând telefonul LG Optimus 3D.

Numele acestui terminal arată destul de clar funcția sa cea mai atractivă: display-ul 3D. Deja o filială a retailerului Carphone Warehouse are un teaser pentru noul telefon LG, sau mai bine zis avea, respectiva pagină fiind scoasă rapid de pe web. Din păcate imaginea din teaser era cea a unui LG Optimus One, deci nu avem încă o fotografie cu terminalul pe care să v-o arătăm.

Tehnologia 3D a luat cu asalt toate showurile tech ale acestui an și toate marile companii au avut câte un produs pregătit, cum este cazul celor dela Nintendo (consola 3DS), Sharp (terminal mobil) și acum și LG, care a prezentat și la CES 2011 un ecran 3D de 4.3 inch pentru handseturi. Acesta nu necesită ochelari speciali pentru vizualizarea conținuturilor tridimensionale.

Oare ce se ascunde sub carcasa lui LG Optimus 3D, în condițiile în care LG deja acceptă comenzi pentru primul telefon dual-core din Europa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×