și mai adânc În groapă: Nokia anulează Încă un telefon În SUA

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.838 ori
<b>și mai adânc În groapă: Nokia anulează Încă un telefon În SUA</b>Să recapitulăm: Nokia a amânat modelul E7 pentru o dată nedefinită, a anulat telefonul N9 (dacă zvonurile sunt reale), asta în vreme ce tableta sa MeeGo a fost scăpată pe web, iar telefonul X7 a fost anulat în SUA. Tot în SUA are loc o nouă...

Să recapitulăm: Nokia a amânat modelul E7 pentru o dată nedefinită, a anulat telefonul N9 (dacă zvonurile sunt reale), asta în vreme ce tableta sa MeeGo a fost scăpată pe web, iar telefonul X7 a fost anulat în SUA. Tot în SUA are loc o nouă anulare, de această dată a modelului C5-03, pe care îl puteți vedea mai jos.

Vă reamintim că telefonul rulează Symbian S50 v5 și vine cu procesor de 600 MHz, display touch rezistiv de 3.2 inch și 128MB RAM. în vreme ce Nokia X7 a fost anulat din cauza unor neînțelegeri dintre operatorul AT&T și producătorul finlandez de handseturi, C5-03 a fost anulat de către T-Mobile USA. Operatorul intenționa să vândă produsul sub numele de cod Nuron 2, iar motivul deciziei sale nu a fost precizat.

Dacă vă întrebați care era modelul Nuron 1, aflați că acesta este Nokia 5230, iar lucrurile nu stau deloc bine pentru finlandezi în America de Nord. Compania a vândut în trimestrul 3 al anului trecut doar 3.2 milioane de unități, mai puțin de 3% din vânzările sale globale. Ne punem speranțele pentru revigorarea brandului Nokia cu ocazia MWC 2011, luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×