Carduri SD pică din cer; un "miracol" pus la cale de Samsung (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sagem 1.810 ori
<b>Carduri SD pică din cer; un "miracol" pus la cale de Samsung (Video)</b>Dacă vi se întâmplă în aceste zile geroase să descoperiți un avion din hârtie în fața blocului și acesta să aibă atașat un card SD, nu dați cu piciorul oportunității. Este vorba despre o nouă campanie de PR Samsung, însoțită de...

Dacă vi se întâmplă în aceste zile geroase să descoperiți un avion din hârtie în fața blocului și acesta să aibă atașat un card SD, nu dați cu piciorul oportunității. Este vorba despre o nouă campanie de PR Samsung, însoțită de viralul de mai jos.

Ideea este de a trimite în spațiu un balon meteorologic cu sute de avioane din hârtie, care poartă cu ele carduri SD. Acestea conțin mesaje și imagini pe care le-au postat fanii Samsung pe un site special și au fost lansate din Germania, orașul Wolfsburg. Având în vedere că balonul a făcut lansarea la peste 36.000 de metri, aceste avioane vor ajunge mai mult sau mai puțin pe toată planeta.

Scopul campaniei este de a dovedi rezistența la intemperii a unui card SD Samsung, dar și de a ne prezenta o scurtă incursiune în atmosfera terestră și puțin dincolo de ea. Priviți clipul fascinant de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×