Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 3 iunie - 10 iunie 2012: zvonuri despre iPhone 5, dueluri Între Galaxy S III și HTC One X

5.857 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 3 iunie - 10 iunie 2012: zvonuri despre iPhone 5, dueluri Între Galaxy S III și HTC One X</b>A mai trecut o săptămână din prima lună a verii, probabil cea mai ocupată din acest an la capitolul evenimente tech. A început Computex 2012 în Taipei în această săptămână și simultan a avut loc și E3 2012, cel mai mare eveniment destinat...

A mai trecut o săptămână din prima lună a verii, probabil cea mai ocupată din acest an la capitolul evenimente tech. A început Computex 2012 în Taipei în această săptămână și simultan a avut loc și E3 2012, cel mai mare eveniment destinat gamerilor. Urmează un eveniment special de preview Microsoft pentru Windows Phone 8, mâine începe WWDC 2012 și vedem iOS 6.0, iar la finalul lunii vine tableta Nexus și Android Jelly Bean va fi anunțat oficial. Sună bine această lună, nu-i așa? Hai să vedem cele mai apreciate 10 subiecte de pe Mobilissimo.ro în ultima săptămână.

10) Teaser Mobilissimo.ro - avem o tabletă Android cu ecran special!

Avem acum la Mobilissimo.ro o tabletă misterioasă în teste și v-am postat un teaser cu mici indicii despre identitatea sa. Terminalul dispune de un super ecran și iese în evidență fața de toate tabletele Android, prin performanta și design. Vă puteți spune părerile despre acest teaser și ce device credeți că este în comentariile pe seama acestui articol. Baftă la ghicit!

9) Iată cum arată panoul spate al lui iPhone 5, comparat cu iPhone 4S; Difuzoare cu mult mai mari! (Video)

Iată cum arată panoul spate al lui iPhone 5, comparat cu iPhone 4S; Difuzoare cu mult mai mari! (Video)După o săptămână în care au ajuns pe web imagini cu componente de iPhone 5, în ultimele 7 zile au apărut imagini cu panoul sau spate, carcasa protectoare și partea frontală. Majoritatea vin din Asia și se pare că noul iPhone va avea difuzoare mai mari, conector dock mai mic, camera frontală mutată, jack audio mutat la rândul său și va fi la fel de lat ca și iPhone 4S. în schimb el va fi mai lung și va avea un ecran de 4 sau 4.1 inch, cu o rezoluție care îi va permite să adauge încă un rând de iconuri pe ecran.

8) Un nou File Manager pentru Android vrea să ocupe un loc fruntaș! (Video)

Un nou File Manager pentru Android vrea să ocupe un loc fruntaș! (Video)Sunt sigur că mai toți posesorii de terminale Android au dorit un file manager la un moment dat și pe lângă opțiunile clasice ca ES Filer Explorer avem acum o nouă soluție: UNCOPT File Browser. Noul venit iese în evidență prin interfață, folosind elemente de design specifice lui Android 4.0. Astfel se îmbină funcționalitatea cu un design atractiv și aveți la dispoziție și suport pentru numeroase pluginuri.

7) Ghid pentru echipa de vânzări HTC, care arată de ce ar trebui ales HTC One X în defavoarea lui Samsung Galaxy S III

Ghid pentru echipa de vânzări HTC, care arată de ce ar trebui ales HTC One X În defavoarea lui Samsung Galaxy S IIIOrice ar spune oricine, competiție mai acerba decât cea dintre HTC One X și Samsung Galaxy S III nu am mai văzut de mult. întărind ideea că rivalele se duelează puternic, acum a apărut și un ghid pentru echipa de vânzări HTC, în care sunt indicate punctele forte ale lui HTC One X și cele slabe ale lui Galaxy S III. în plus, sunt indicate și câteva întrebări cu privire la punctele slabe ale HTC-ului quad core, pentru că echipa de vânzări să fie gata să le răspundă pertinent. Se mizează pe aspecte ca design mai subțire, o cameră mai bună a HTC-ului, procesor mai bun ca frecvență și o carcasă mai arătoasă.

6) Așa ar putea arăta iOS 6.0 rulând pe iPhone 5!

Așa ar putea arăta iOS 6.0 rulând pe iPhone 5!Mâine e ziua cea mare, în care Apple are programat evenimentul WWDC 2012, în cadrul căruia îl vom vedea prezentat pe iOS 6.0 și posibil și câteva MacBook-uri noi. în acest articol avem câteva concepte realizate pe baza scăpărilor recente despre iPhone 5 și iOS 6.0 și vedem cum ar putea arăta noul OS pe noul iPhone, cu design mai alungit decât al lui iPhone 4S. De remarcat schimbarea de culoare a meniurilor și includerea lui iMaps.

5) Cu acest Live Wallpaper nu vă veți plictisi niciodată de imaginea de fundal! (Android)

Cu acest Live Wallpaper nu vă veți plictisi niciodată de imaginea de fundal! (Android)FiveWallpapers este o aplicație care va permite să alegeți câte o imagine de fundal pentru fiecare homescreen, cam cum se face și pe Symbian în versiunea cea nouă. Trecerea dintre ecrane se face fără probleme, chiar dacă imaginea se schimbă constant și asta face a afecta durata de viață a bateriei sau fluiditatea UI-ului. Puteți selecta și diferite efecte de tranziție dintre wallpaper-uri sau activă o opțiune care le permite schimbarea în momentul în care mișcăm brusc telefonul.

4) Oficial, Google Maps ne va permite să navigăm fără conexiune la internet, foarte curând!

Oficial, Google Maps ne va permite să navigăm fără conexiune la internet, foarte curând!Google a anunțat recent că va face o actualizare majoră lui Google Earth, anticipând mutarea celor de la Apple, care vor anunța un iMaps evoluat. Tot în această săptămână Google a anunțat că soluția Maps va permite în curând navigarea fără o conexiune activă la Internet. Peste doar câteva săptămâni vom putea astfel să ne orientăm și navigăm mai ușor, folosind una dintre cele mai populare soluții de cartografiere și mai ales una gratuită și fără costuri adiționale în ce privește planul de date.

3) Cum aplicăm o folie de protecție pentru ecranul telefonului!

Cum aplicăm o folie de protecție pentru ecranul telefonului!Dacă sunteți posesor de smartphone, știți probabil că nu e chiar așa ușor să aplicați o folie de protecție pe ecranul acestuia. Cel mai important lucru de luat în calcul este calitatea foliei pe care o cumpărați. în funcție de calitatea sa, instalarea se realizează mai ușor, fără bule de aer care să se strecoare între protecție și ecran. Praful este inamicul numărul unu și cel mai greu va fi pentru voi să găsiți un mediu ideal pentru a aplica folia. Chiar și o mică particulă de praf vă va obliga să amânați sau anulați aplicarea.

2) Nokia Lumia 610 - telefon perfect pentru publicul tânăr

Nokia Lumia 610 - telefon perfect pentru publicul tânărEmil Dragota aruncă o privire asupra lui Nokia Lumia 610, un Windows Phone cu preț accesibil și dotări modeste. Terminalul vine cu un spate din plastic lucios, margine metalică, un ecran de 3.7 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, procesor de 800 MHz și 256 MB RAM. Internet Explorer a fost bine optimizat pe acest model și se comportă foarte bine, având în vedere specificațiile. Nokia Lumia 610 rulează Windows Phone 7.5 Mango și aflați mai multe detalii despre contactul cu el din articolul complet.

1) Apple pregătește procese pentru Samsung Galaxy S III, vrea să îi oprească vânzarea în SUA!

Apple pregătește procese pentru Samsung Galaxy S III, vrea să Îi oprească vânzarea În SUA!Samsung Galaxy S III se pregătește să intre în magazinele din SUA și deja Apple lucrează la un proces pentru a opri această intrare. Gigantul din Cupertino mizează pe încălcarea a doua brevete și anume slide to unlock și cel care permite apelarea unui număr de telefon menționat într-un mail, pe o pagină web sau într-un SMS. Cu acest din urmă brevet a avut probleme și HTC, modelele One X fiind oprite la vama din SUA câteva zile bune și întârziind în magazine. Va câștiga Apple această rundă sau Samsung?

Iată că a trecut și prima din săptămânile ocupate ale acestei luni, iar mâine debutează WWDC 2012. La următorul top 10 de știri vom avea cu siguranță incluse și unboxingul lui Samsung Galaxy S III, recenzia să detaliată, recenzia lui Samsung Galaxy Tab 2 10.1 și detalii despre iOS 6.0 și iMaps. Vă invit la discuții pe forumul nostru și să ne urmăriți în continuare pe Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×