LG Optimus 7, primul telefon Windows Phone 7 confirmat oficial; acum cu detalii

Autor:  | Publicat în:  LG 1.291 ori
<b>LG Optimus 7, primul telefon Windows Phone 7 confirmat oficial; acum cu detalii</b>Cu doar o ora inainte de evenimentul de lansare a lui Windows Phone 7, aflam ca LG a confirmat pe blogul sau oficial existenta smartphone-ului Optimus 7. Acesta este primul terminal Windows Phone 7 al producatorului asiatic si il puteti admira in imaginea...

Cu doar o ora inainte de evenimentul de lansare a lui Windows Phone 7, aflam ca LG a confirmat pe blogul sau oficial existenta smartphone-ului Optimus 7. Acesta este primul terminal Windows Phone 7 al producatorului asiatic si il puteti admira in imaginea si galeria foto de mai jos.

Handsetul vine cu specificatii rezonabile, dar nu impresionante, cum ar fi:

  • Dimensiuni: 125 x 59.8 x 115 mm
  • Memorie: 16GB
  • Conectivitate: Bluetooth 2.1, WiFi, GPS,
  • Camera: 5MP, captura video 720p, fotografii panoramice
  • Alte dotari: busola digitala, senzor de luminozitate, senzor de proximitate, accelerometru, streaming DLNA

O functie unica a acestui model este "Voice to text" pentru Facebook, Twitter si email. In plus, veti putea scana coduri de bare cu ajutorul camerei lui LG Optimus 7, descoperind cele mai scazute preturi ale unui produs si magazinele care il ofera.

Inca o ora de asteptare si vom afla mai multe detalii, atat despre acest handset, cat si despre modele similare de la HTC, Asus sau Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×