iPad 2 cu fragmente de dinozaur Încrustate și diamante? Da, pentru "suma modică" de 5.6 milioane de euro

1.937 ori
<b>iPad 2 cu fragmente de dinozaur Încrustate și diamante? Da, pentru "suma modică" de 5.6 milioane de euro</b>Nici nu s-a lansat bine iPad 2 în varianta internațională și au apărut deja customizarile tabletei, cum este cazul variantei de mai jos. Ei bine, aceasta costă 5.6 milioane de euro și nu din cauză că ar fi împodobită cu diamante sau metale...

Nici nu s-a lansat bine iPad 2 în varianta internațională și au apărut deja customizarile tabletei, cum este cazul variantei de mai jos. Ei bine, aceasta costă 5.6 milioane de euro și nu din cauză că ar fi împodobită cu diamante sau metale prețioase, ci dintr-un motiv puțin mai bizar: acest iPad vine cu o ramă frontală fabricată dintr-o piatră veche de 75 de milioane de ani, cunoscută sub numele de Ammolite.

Se poate spune cu ușurință că aceasta este cea mai rară piatră prețioasă de pe Pământ, iar pentru a-i crește spectaculozitatea produsului, au fost adăugate resturi din oasele unui dinozaur T-REX, încorporate în această piatră prețioasă veche. De parcă asta n-ar fi de ajuns, terminalul folosește și un strat de platină încorporat în carcasă și 12 diamante fără cusur, care fac din acest gadget o adevărată bijuterie.

iPad 2 cu fragmente de dinozaur Încrustate și diamante? Da, pentru "suma modică" de 5.6 milioane de euro

Pe numele său iPad 2 Gold History Edition, produsul este oferit de casa Stuart Hughes și incrustat cu diamante de 12.5 carate. Rezultatul final este un iPad strălucitor, care cântărește 2000 de grame și costă mai mult decât cele mai scumpe mașini. Pe când unul și în țara noastră?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×