LG Optimus G Pro vine cu ecran de 5.5 inch În tara-mama Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  LG 970 ori
<b>LG Optimus G Pro vine cu ecran de 5.5 inch În tara-mama Coreea de Sud</b>LG Optimus G Pro e un terminal ciudat, în ideea că în Japonia e un device 5 inch cu dotări high end, în vreme ce același model și-a făcut recent apariția într-o versiune internațională de 5.5 inch cu aspect de phablet. Ei bine, sud-coreenii nu...

LG Optimus G Pro e un terminal ciudat, în ideea că în Japonia e un device 5 inch cu dotări high end, în vreme ce același model și-a făcut recent apariția într-o versiune internațională de 5.5 inch cu aspect de phablet. Ei bine, sud-coreenii nu știau exact ce versiune vor primi, dar iată că prin intermediul posterului de mai jos afla că vor avea parte de versiunea phablet.

Vă reamintesc că LG Optimus G Pro în varianta japoneză e un terminal Full HD cu ecran de 5 inch, procesor Snapdragon S4 Pro de 1.7 GHz, baterie de 3000 mAh și Jelly Bean 4.1. Alte dotări includ 2 GB RAM, camera de 13 megapixeli și 32 GB memorie internă. Ei bine, cu o săptămână în urmă a apărut și o imagine blurata hands on cu telefonul, în varianta de 5.5 inch, cu aceeași rezoluție Full HD, același RAM, CPU, cameră, memorie internă, dar cu o baterie mai mare, de 3140 mAh.

E interesant ca și HTC J Butterfly din Japonia e diferit de HTC Droid DNA din State, deși practic sunt același telefon. Droid DNA nu are slot microSD, nu e protejat împotriva apei și are LTE, în vreme ce J Butterfly are slot microSD, e rezistent la apă și are LTE în mai multe benzi. Sunt tare curios în ce versiune va ajunge și LG Optimus G Pro la noi, deși cea de 5.5 e probabil cea care va sosi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×