Samsung Galaxy S III se apropie de pragul psihologic de 2000 lei, acum costă doar 2.099 lei la evoMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.260 ori
<b>Samsung Galaxy S III se apropie de pragul psihologic de 2000 lei, acum costă doar 2.099 lei la evoMAG.ro</b>Văzut de mulți drept telefonul anului 2012, Samsung Galaxy S III se apropie acum de un foarte bun preț de 2000 de lei, sau mai bine spus de pragul psihologic de 1.900 lei. Mă aștept ca în aprilie-mai, atunci când vine Galaxy S IV prețul să...

Văzut de mulți drept telefonul anului 2012, Samsung Galaxy S III se apropie acum de un foarte bun preț de 2000 de lei, sau mai bine spus de pragul psihologic de 1.900 lei. Mă aștept ca în aprilie-mai, atunci când vine Galaxy S IV prețul să ajungă deja la 1.800 de lei, dar până atunci evoMAG.ro ne face o ofertă bună pentru acest smartphone: 2.099 lei.

Vă reamintesc că i-am făcut un review acestui smartphone aici și e vorba despre un terminal cu ecran Super AMOLED HD de 4.8 inch, camera de 8 megapixeli, 16 GB memorie internă și procesor quad core Exynos de 1.4 GHz. Trebuie să menționez că prețul menționat la evoMAG.ro se aplică variantei negre de Galaxy S III, care se găsea foarte greu în această nunata la un moment dat, atunci când piață era invadată de versiunea albă, albastră și maron.

Telefonul rămâne atractiv chiar și acum la aproape un an de la debutul său și nu văd motive pentru care ați ezita să faceți achiziția. E drept că nu veți primi chiar primii Android Key Lime Pie în viitor și nici măcar Android 4.2.2, dar handsetul rămâne performant și pentru unii destul de arătos, în ciuda curbelor sale și a faptului că e foarte glossy și alunecos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×