Imaginea companiei BlackBerry, Alicia Keys postează de pe iPhone... dă vina pe un hack (video)

1.194 ori
<b>Imaginea companiei BlackBerry, Alicia Keys postează de pe iPhone... dă vina pe un hack (video)</b>Se pare că a fi imaginea unei companii tech nu e atât de ușor pe cât pare. Deși Will.i.Am de la Black Eyed Peas reușește în mod excepțional să facă fix nimic în funcția sa la Intel, Alicia Keys, proaspăt angajată la BlackBerry a reușit să...

Se pare că a fi imaginea unei companii tech nu e atât de ușor pe cât pare. Deși Will.i.Am de la Black Eyed Peas reușește în mod excepțional să facă fix nimic în funcția sa la Intel, Alicia Keys, proaspăt angajată la BlackBerry a reușit să dea greș după doar o săptămână în funcția sa nouă.

Rolul Aliciei este de a fi imaginea BlackBerry și de a fi ambasador al brandului și a folosi BlackBerry-uri pe tot globul, oriunde o duc concertele. și totuși, artista ar fi scris un tweet de pe un iPhone, dând apoi vina pe un hack pentru acesta greșeală. Adevărul e că nu vom afla niciodată dacă e vorba chiar de un hacking al contului de Twitter, sau pur și simplu Alicia nu se poate despărți de iPhone-ul său. The New York Times are și un articol pe această temă, afirmând că artista a realizat și poze pe Instagram care nu implică vreun BlackBerry.

Imaginea companiei BlackBerry, Alicia Keys postează de pe iPhone... dă vina pe un hack

între timp toate tweeturile și pozele au fost șterse, deci dovezile au dispărut. Dacă era doar un tweet și atât, poate am fi crezut-o pe artistă ambasador a brandului canadian, dar așa... Purtătorul de cuvânt al artistei are o teorie diferită și anume că Alicia a postat un ultim tweet înainte de a se despărți de iPhone. în orice caz, poate ar fi momentul să vedem și ceva activitate pe BlackBerry 10 OS pentru a-și justifica stipendiul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×