LG Optimus GT540, actualizat la versiunea Android 2.1

1.865 ori
<b>LG Optimus GT540, actualizat la versiunea Android 2.1</b>LG Optimus GT540 a primit în sfârșit o actualizare de software, astfel că terminalul rulează acum Android 2.1. în vreme ce ne pregătim de lansarea lui Android 2.3 Gingerbread, puțini mai sunt utilizatorii care se bucură atunci cand handsetul lor...

LG Optimus GT540 a primit în sfârșit o actualizare de software, astfel că terminalul rulează acum Android 2.1. în vreme ce ne pregătim de lansarea lui Android 2.3 Gingerbread, puțini mai sunt utilizatorii care se bucură atunci cand handsetul lor "află" de Eclair.

Acest OS învechit a sosit recent pe terminale precum XPERIA X10, X10 mini și X10 mini pro, astfel că era de așteptat ca și LG să facă o mutare în acest sens. Ce trebuie să știți despre această actualizare? Ei bine, dacă treceți de la Android 1.6 la 2.1, datele de pe terminal vor fi șterse, astfel că trebuie să faceți un backup înainte.

și aplicațiile descărcate vor fi șterse, dar măcar veți rămâne cu datele de pe cardul SD intacte. Ce aduce nou Android 2.1 pe LG Optimus GT540? Iată o listă utilă:

  • conturi multiple
  • interfață rapidă pentru contacte
  • suport HTML5 în browser
  • suport Microsoft Exchange
  • wallpaper-uri Live
  • suport Bluetooth 2.1
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×