LG Optimus L7 acum pe roz, telefonul ideal pentru domnișoare În oferta la QuickMobile.ro!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.538 ori
<b>LG Optimus L7 acum pe roz, telefonul ideal pentru domnișoare În oferta la QuickMobile.ro!</b>A trecut ceva vreme de când am scris un material legat de telefoanele pentru domnișoare, pe care nu le-am uitat, deși nu mai este lună martie sau Valentine&#39;s Day. Acum că e vara probabil aveți nevoie de un telefon mic și ușor, eventual unul...

A trecut ceva vreme de când am scris un material legat de telefoanele pentru domnișoare, pe care nu le-am uitat, deși nu mai este lună martie sau Valentine's Day. Acum că e vara probabil aveți nevoie de un telefon mic și ușor, eventual unul roz cu cel mai nou Android la bord, numai bun de asortat cu poșeta. O sugestie ar fi LG Optimus L7 P700, în varianta roz, de la QuickMobile.ro.

Retailerul vinde acest model la prețul de 1.169 lei, iar dacă va suna familiar acest model, aflați că el a fost anunțat în februarie și prezentat la MWC 2012. Din Barcelona de la MWC v-am oferit și noi o experiență hands un cu telefonul, care măsoară 8.7 mm în grosime și cântărește 122 de grame. LG Optimus L7 vine cu un display IPS LCD de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și protecție Gorilla Glass. El dispune și de un slot microSD, 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, HSDPA (21 Mbps), WiFi și Bluetooth 3.0.

în plus, aveți la dispoziție și NFC și microUSB 2.0, iar în spatele acestui smartphone roz se afla o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED, dar și captura VGA la 30 fps. Există și o cameră frontală pentru videoconvorbiri. LG Optimus L7 rulează Android 4.0.3 ICS folosindu-se de un procesor Qualcomm MSM7227A Snapdragon de 1 GHz și GPU Adreno 200. Ca baterie avem o unitate Li-Ion de 1700 mAh, ce oferă până la 6 ore de convorbiri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×