LG Optimus L9 primește actualizarea la Android Jelly Bean

Autor:  | Publicat în:  LG 2.446 ori
<b>LG Optimus L9 primește actualizarea la Android Jelly Bean</b>în vreme ce eu cunosc posesori de Samsung Galaxy S II care încă așteaptă actualizarea la Jelly Bean, LG se mișcă puțin mai rapid și astăzi oferă modelului Optimus L9 actualizarea. Telefonul este unul dintre cele mai apreciate terminale...

în vreme ce eu cunosc posesori de Samsung Galaxy S II care încă așteaptă actualizarea la Jelly Bean, LG se mișcă puțin mai rapid și astăzi oferă modelului Optimus L9 actualizarea. Telefonul este unul dintre cele mai apreciate terminale midrange, deoarece împaca dotări de calitate cu un preț bun.

LG Optimus L9 costă 1.199 lei la evoMAG, de exemplu, dacă vă tentează. Actualizarea acestui model la Android 4.1 se realizează over the air, iar România se afla pe lista țărilor care primesc JB în primul val, împreună cu Spania, Italia, Portugalia, Germania, Franța și alte câteva tari. Deocamdată în SUA nici vorbă de update, astfel că posesorii lui L9 rămân la Ice Cream Sandwich și aici e vina operatorului T-Mobile, cel care comercializează acest handset local.

L9 a fost prezentat în octombrie 2012 și lansat în luna noiembrie, iar el vine cu un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli (IPS LCD), procesor dual core de 1 GHz, camera de 5 megapixeli cu bliț LED, 4 GB memorie internă, 1 GB RAM și o baterie care asigură 5 ore de convorbiri. Handsetul măsoară 9.1 mm în grosime și cântărește 119 grame.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×