Samsung Galaxy S 4 ar putea avea prețul de 699 de euro, cel puțin În Italia

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.949 ori
<b>Samsung Galaxy S 4 ar putea avea prețul de 699 de euro, cel puțin În Italia</b>Cele mai noi smartphone-uri au obiceiul să aibă prețurile dezvăluite de surse din Germania sau Marea Britanie. Ei bine, în cazul lui Samsung Galaxy S 4 se schimbă tradiția și vedem o scăpare de preț din Italia, iar prețul ar urma să fie de 699...

Cele mai noi smartphone-uri au obiceiul să aibă prețurile dezvăluite de surse din Germania sau Marea Britanie. Ei bine, în cazul lui Samsung Galaxy S 4 se schimbă tradiția și vedem o scăpare de preț din Italia, iar prețul ar urma să fie de 699 euro.

Vă reamintesc că Samsung Galaxy S4 a fost prezentat oficial pe 14 martie la New York și că păstrează în mare designul lui S III. înainte ca handsetul să fie oficial și chiar și puțin după se zvonea că prețul va fi în jur de 700 de euro, deci cu 100 de euro mai mare decât cel al lui HTC One, cel puțin cel de care am auzit noi. Ca de obicei, vă invităm să priviți cu precauție aceste zvonuri.

Nu m-aș mira ca la retailerii de la noi S4 să coste 3000+ lei în primele săptămâni după sosirea sa în România, pentru că apoi prețul să ajungă la cota de 2800 sau 2700 de lei și să se stabilizeze acolo în restul acestui an. Ce primiți la aceste prețuri? Un ecran Full HD Super AMOLED de 5 inch, un procesor Exynos Octa, camera de 13 megapixeli, baterie de 2600 mAh și 2 GB RAM. Plus toate artificiile software Samsung de nouă generație... Merită 700 de euro?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×