LG Optimus One atinge 1 milion de unități vândute În doar 40 de zile

Autor:  | Publicat în:  LG 1.886 ori
<b>LG Optimus One atinge 1 milion de unități vândute În doar 40 de zile</b>LG a anunțat ieri că telefonul entry level Optimus One, bazat pe Android 2.2 a doborât un nou record, atingând peste 1 milion de unități vândute în primele 40 de zile de la lansarea sa. Majoritatea vânzărilor au avut loc în afara Statelor...

LG a anunțat ieri că telefonul entry level Optimus One, bazat pe Android 2.2a doborât un nou record, atingând peste 1 milion de unități vândute în primele 40 de zile de la lansarea sa. Majoritatea vânzărilor au avut loc în afara Statelor Unite, unde telefonul este disponibil prin operatorii T-Mobile, Sprint și Verizon, dar lansarea sa a avut loc recent în acea zona a globului, deci recordul poate fi întrecut în curând.

Ce oferă acest terminal? Un display touch de 3.2 inchi, procesor de 600 MHz, cameră de 3MP, conectivitate HSDPA, WiFi și GPS. Practic, avem de-a face cu un smartphone de nivel mediu care surprinde prin faptul că rulează Android 2.2, în vreme ce unele modele high end încă își așteaptă rândul la actualizarea Froyo.

Handsetul suportă multitasking și folosește o interfață specifică LG, care se mulează perfect peste Android 2.2. Bateria de 1500 mAh și funcția de detectare faciala și a zâmbetului sunt bonusuri importante pe acest model, disponibil în numeroase variante de culori în magazine. Odată ce va fi lansat la nivel global, LG Optimus One va putea fi achiziționat prin 120 de operatori și retaileri parteneri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×