LG Optimus Q, un handset cu procesor Snapdragon si Android la bord

Autor:  | Publicat în:  LG 1.836 ori
<b>LG Optimus Q, un handset cu procesor Snapdragon si Android la bord</b>LG tocmai a anuntat un nou handset cu procesor Snapdragon si dotat cu Android, pe numele sau Optimus Q. Daca acest model nu va e familiar, aflati ca el se vinde doar in Korea de Sud deocamdata. &nbsp; &nbsp; LG Optimus Q vine cu un display AMOLED...

LG tocmai a anuntat un nou handset cu procesor Snapdragon si dotat cu Android, pe numele sau Optimus Q. Daca acest model nu va e familiar, aflati ca el se vinde doar in Korea de Sud deocamdata.

LG Optimus Q vine cu un display AMOLED capacitiv touch, un trackpad optic touch-sensitive, accelerometru, memorie interna de 3 GB, slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB, plus o camera de 5 megapixeli cu blitz LED si autofocus. La acest handset e foarte atractiva combinatia Android-procesor Snapdragon-tastatura QWERTY, care ar putea genera vanzari impresionante de indata ca Optimus Q este lansat si pe alte piete decat cea asiatica.

La aceasta ora, terminalul se vine in Korea de Sud la pretul de 758 dolari, dar un abonament i-ar scadea cu siguranta din pret.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×