iPhone 4, trecut prin mixer in noul episod "Will it blend?"

1.178 ori
<b>iPhone 4, trecut prin mixer in noul episod "Will it blend?"</b>Sunteti probabil deja familiarizati cu faimosul serial "Will it blend", disponibil pe web si creat pentru a face reclame mixerelor industriale Blendtec. Acestea pot marunti cam orice, transformand chiar si cele mai dure obiecte in praf. Este si cazul lui...

Sunteti probabil deja familiarizati cu faimosul serial "Will it blend", disponibil pe web si creat pentru a face reclame mixerelor industriale Blendtec. Acestea pot marunti cam orice, transformand chiar si cele mai dure obiecte in praf. Este si cazul lui iPhone 4, terminal pus in vanzare de Apple in magazinele din SUA incepand de joia trecuta.

Vedem cum sufera noul iPhone in clipul de mai jos, iar celebrul doctor care tortueaza gadgeturi precum PSP, iPod touch sau Nintendo DS promite chiar ca va face cadou un iPhone 4 castigatorilor unui concurs initiat de Blendtec. Castigatorul va avea si abonamentul platit dinainte, ceea ce suna extrem de tentant.

Iata cum devine iPhone 4 cenusa:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×